top of page

La dolce vita

Afgelopen woensdag organiseerden Activius en Tapsius een heerlijk diner, volledig geacteerd door Foodies by Marco. De inloop voor het Italiaanse diner was om 17:30. Iedereen werd voorzien van een drankje en op tafel stond al wat brood met dipjes klaar. Iedereen was casual chique gekleed en de tuinpaal was omgetoverd tot een romantisch plekje met lampjes en rozen op de tafels. Vanaf 18:00 begon het dinner en kwamen de gerechten op tafel. Dit viel bij iedereen in de smaak en de sfeer was goed gezet. Bij het desert werd een glaasje limoncello uitgedeeld, hieven we het glas met zijn allen en riepen we de Salus yel.

Hierna werden de tafels aan de kant geschoven en werd de borrel geopend. Er gingen flink wat biertjes en wijntjes doorheen en op de muziek werd lekker gedanst!

Rond 23:00 ging de bar dicht en was het officieel het einde van de gezellige Italiaanse avond.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page