top of page

Adviestalent partner van Salus!

Adviestalent helpt bedrijven en instellingen hun daad- en innovatiekracht te versterken door de inzet van talentvolle jonge professionals voor tijdelijke opdrachten. Ze helpen opdrachtgevers vooruit met analyses, organiseren, advies en het boeken van resultaten. Adviestalent heeft een mooi portfolio aan opdrachten in projecten in de gezondheidszorg!

Onderdeel van de samenwerking is een inhousedag georganiseerd door Adviestalent te Amersfoort voor masterstudenten MPA & Health Sciences aan de Vrije Universiteit. Binnenkort volgt hierover meer informatie!

Meer weten over Adviestalent? Bekijk de website: www.adviestalent.nl

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page