top of page

Bestuur XIV gezocht!

Je hebt het vast al voorbij zien komen, maar wij zijn nog steeds op zoek naar kandidaten voor het nieuwe Salus bestuur van 2019/2020. Twijfel je nog? Je kan altijd een mailtje sturen naar secretaris@salus.online voor meer informatie, of spreek een bestuurslid aan. Bovendien is solliciteren geheel vrijblijvend!

Denk jij dat goed bent in plannen en spreken voor publiek? Of ben je graag in contact met mensen en kun je goed overzicht houden? Hou je van cijfertjes en ben je niet bang voor een beetje verantwoordelijkheid. Of is organiseren jouw passie en doe je graag contacten binnen de verenigingen op? Vind je de kwaliteit van het onderwijs belangrijk en wil je je hier graag voor inzetten? Of lijkt het jou leuk om de zakelijke relaties van Salus te onderhouden?

Of wil je (een van deze) deze eigenschappen graag ontwikkelen? Dan is een bestuursjaar wellicht iets voor jou! Een bestuursjaar is een ontzettend leuke mogelijkheid om je CV een boost te geven én iets superleuks en praktisch te doen naast je studie.

Solliciteren kan nog t/m 14 april door je CV + motivatiebrief te mailen naar secretaris@salus.online

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page