Bestuur XIV gezocht!

April 14, 2019

Je hebt het vast al voorbij zien komen, maar wij zijn nog steeds op zoek naar kandidaten voor het nieuwe Salus bestuur van 2019/2020. Twijfel je nog? Je kan altijd een mailtje sturen naar secretaris@salus.online voor meer informatie, of spreek een bestuurslid aan. Bovendien is solliciteren geheel vrijblijvend!

Denk jij dat goed bent in plannen en spreken voor publiek? Of ben je graag in contact met mensen en kun je goed overzicht houden? Hou je van cijfertjes en ben je niet bang voor een beetje verantwoordelijkheid. Of is organiseren jouw passie en doe je graag contacten binnen de verenigingen op? Vind je de kwaliteit van het onderwijs belangrijk en wil je je hier graag voor inzetten? Of lijkt het jou leuk om de zakelijke relaties van Salus te onderhouden?

Of wil je (een van deze) deze eigenschappen graag ontwikkelen? Dan is een bestuursjaar wellicht iets voor jou! Een bestuursjaar is een ontzettend leuke mogelijkheid om je CV een boost te geven én iets superleuks en praktisch te doen naast je studie.

Solliciteren kan nog t/m 14 april door je CV + motivatiebrief te mailen naar secretaris@salus.online

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Adviestalent partner van Salus!

December 26, 2017

1/1
Please reload

Recente berichten

February 26, 2020

January 17, 2020

October 2, 2019

April 14, 2019

Please reload

Archief
Please reload

Zoeken op tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

VISITING ADDRESS

 

Studievereniging Salus 

De Boelelaan 1083

Kamer P-028, Wis- en Natuurkunde gebouw

1081 HV Amsterdam

Nederland

KvK: 34260884

OPENING HOURS

 

Maandag - vrijdag

12:00 - 13:30

  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon