Adviestalent partner van Salus!

Adviestalent helpt bedrijven en instellingen hun daad- en innovatiekracht te versterken door de inzet van talentvolle jonge professionals voor tijdelijke opdrachten. Ze helpen opdrachtgevers vooruit met analyses, organiseren, advies en het boeken van resultaten. Adviestalent heeft een mooi portfolio aan opdrachten in projecten in de gezondheidszorg!

 

Onderdeel van de samenwerking is een inhousedag georganiseerd door Adviestalent te Amersfoort voor masterstudenten MPA & Health Sciences aan de Vrije Universiteit. Binnenkort volgt hierover meer informatie!

 

Meer weten over Adviestalent? Bekijk de website: www.adviestalent.nl

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Adviestalent partner van Salus!

December 26, 2017

1/1
Please reload

Recente berichten

February 26, 2020

January 17, 2020

October 2, 2019